Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jučer uhićena

Mlada sarajevska umjetnica priznala ubojstvo fotografa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najnovije informacije vezane za ubojstvo fotografa Mustafe Bukvića kažu da je 30-godišnja umjetnica D.Š. iz Sarajeva tijekom saslušanja priznala da je ona brutalno zaklala nesretnog čovjeka.

Ona je istražiteljima ispričala na koji način je ubila Bukvića te je u potpunosti opisala kako je do ubojstva došlo, neslužbeno saznaje Dnevni avaz. Dodaje da postoji mogućnost da D.Š. štiti svojeg nevjenčanog supruga E.K., koji je od ranije poznati serijski ubojica, a koji se trenutno nalazi na psihijatrijskom liječenju.

Pročitajte i ovo Noa Milivojev Traje suđenje Cure detalji optužnice: Monstruozni ubojica tiktokerice njezinoj majci slao poruke nakon što joj je udavio kćer i izrezao je na komade Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Preminula na mjestu događaja Gurnuo stariju ženu i udario joj psa, nakon toga je umrla: 40-godišnjak uhićen zbog smrti iz nehaja

>> Usred Sarajeva pronađen fotograf prerezanog vrata

On je svojevremeno ubio oca, majku i sestru. Policija je s njim razgovarala, ali za sada nema indicija da je on ubio fotografa', rekao je Abdulah Kučukalić, direktor Psihijatrijske klinike.

D.Š. jučer je priznala egzekuciju. Preksinoć je uhićena i locirana na Autobusnoj stanici u Mostaru. Dnevni Avaz neslužbeno doznaje da je fotograf pronađen zaklan, te da je ležao potrbuške. Pretpostavlja se da je ubojica Bukvića morao savladati i oboriti i nakon toga mu prerezati vrat. Istražitelji još ispituju je li osumnjičenica mogla savladati i zaklati nesretnog čovjeka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene