Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljem

Silovao ženu pred njezinim trogodišnjim sinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su se upoznali putem interneta, 23-godišnjakinja i muškarac u kasnim 40-ima sastali su se nekoliko puta na piću. Sve se činilo u redu dok nije prvi put došla u njegov stan sa svojim 3-godišnjim sinom.

Nakon nekoliko sastanaka muškarac navodnog koji jojse predstavio kao Derek pozvao ju je k sebi. Sastali su se jedno jutro u južnom dijelu Londona i ona ga je potom sa svojim 3-godišnjim sinom slijedila do njegova stana. Pričali su i pili čaj, a onda ju je u jednom trenutku udario šakom u glavu. Od udarca je izgubila svijest, a muškarac ju je potom brutalno silovao pred dječakom. Nešto kasnije nekako je s djetetom ipak uspjela pobjeći iz stana i sve prijavila policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Policija traži pomoć građana

Napad se dogodio 30. rujna, no policija je tek sada objavila informacije jer traži pomoć građana u potrazi za napadačem kojeg još nisu pronašli. Radi se o bijelcu jače građe u kasnim 40-ima koji vozi stariji model Land Rovera zelene boje s platnenim krovom. Inače, ovo je još samo jedan u nisu učestalih napada na žene kao posljedica poznanstva putem interneta. Prošli mjesec, 17-godišnju Ashleigh Hall ubio je netko koga je upoznala na chatu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene