Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao glavobolju i bolove u trbuhu

Užas u Istri: Dječak (6) nakon vikenda s ocem bio pozitivan na kokain

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Šestogodišnji dječak nakon provedenog vikenda s ocem kući se vratio pozitivan na kokain. Majka navodi da je Centar za socijalnu skrb dugo upozoravala da je otac ovisnik.

Šestogodišnji dječak iz Slovenije bio je pozitivan na kokain nakon što se vratio s vikenda provedenog kod oca. Navodno je majka djeteta duže vrijeme upozoravala Centar za socijalni rad u Piranu u slovenskom dijelu Istre da 40-godišnji otac nije adekvatan skrbnik te da je već nekoliko godina ovisnik. Otac se sada nalazi u pritvoru. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Lijepa gesta Hrvatska šalje kanader u Grčku: "Solidarni smo i spremni pomoći"

Kako navodi Televizija Slovenija, kad se dječak vratio od oca žalio se na jaku glavobolju i bolove u trbuhu pa je majka odlučila kupiti test za nedozvoljene tvari, koji je pokazao da je dječak pozitivan na kokain. Test je ponovljen dva puta, jednom u Hitnoj pomoći, a drugi put u bolnici u Izoli, a oba su bila pozitivna.

Uz to, djetetu je dijagnosticiran i šum na srcu, a kako navodi majka, dijete je posljednjih mjeseci imalo učestalo krvarenje iz nosa i anginu, piše 24ur.

Pročitajte i ovo Sopotski dečki uklanjaju stablo - 3 ujedinjeni u krizi "Karlo, imaš veliko srce": Ljudi ponovno pokazali svoju veličinu nakon apokalipse, poklanjaju se crjepovi, stakla i dobra volja

TVS je također naveo da je i učiteljica primijetila da s djetetom nešto nije u redu te da je uznemireno. Otac se trenutno nalazi u pritvoru, a tereti ga se za kazneno djelo omogućavanja konzumiranja nedozvoljenih droga i zanemarivanja maloljetnika te okrutnost.

Ako se ispostavi da je kriv, prijeti mu kazna od jedne do 12 godina zatvora zbog posjedovanja droge, a do tri godine zatvora za zanemarivanje djeteta.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene