Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Serijski ubojica hrvatskog porijekla

Odrezao si prst plastičnim nožem i poslao ga sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti u australskom Južnom Walesu priopćile su da je serijski ubojica, australac hrvatskog podrijetla Ivan Milat, sam sebi u zatvoru odrezao mali prst, stavio ga u kuvertu i poslao Vrhovnom sudu Australije.

Milat je uz pomoć plastičnog noža u svojoj zatvorskoj ćeliji odrezao mali prst lijeve ruke, piše Abc.net. Glasnogovornik zatvora potvrdio je da je 64-godišnji Milat odrezani prst namjeravao poslati australskom Vrhovnom sud te je paket predao čuvaru. 

Pročitajte i ovo Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Dnevnik.hr) Sporna izrada prijedloga zakona Sinčić će prijaviti Bošnjakovića zbog malverzacija s Ovršnim zakonom: ''To je nova Borg grupa'' Što stoji iza prosvjeda u Vukovaru? (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Grad pun emocija Provjereno istražuje što zapravo stoji iza prosvjeda u Vukovaru; evo što o svemu misle obitelji žrtava

Zatvorski čuvar kaže da je Milat bio u stanju šoka kada mu je predao omotnicu, odmah je pozvao čuvare, a odrezani prst stavio u led. 'Ivan je kontrol freak i njegovo trenutno raspoloženje drastično se mijenja ako stvari nema pod nadzorom', rečeno je iz zatvora. Milat je prevezn u zatvorsku bolnicu, a liječnici nisu sigurno hoće li mu moći prišiti prst.

Ovo nije prvi Milatov incident; 2001. godine progutao je žilet, spajalice i mali lanac. Ivan Milat služi doživotnu kaznu od 1996. godine zbog sedam ubojstva turista 90-tih godina. Milata se sumnjiči za još 20-tak ubojstva koja mu nikada nisu dokazana. Vrhovni sud odbio je 2004. njegvu molbu za pomilovanjem.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene