Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječi se od tumora

Senator Ted Kennedy se srušio na inauguracijskom ručku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Senator Edward Kennedy srušio se u utorak na svečanu inauguracijskom ručku u američkom Kongresu, odakle je iznesen na nosilima do vozila hitne pomoći, izvijestile su TV mreže CNN i MSNBC.

Kennedy, 76-godišnji doajen Senata i Demokratske stranke, koji se liječi od tumora na mozgu, prije toga je sudjelovalo na polaganju prisege Baracka Obame za 44. predsjednika SAD-a na stubištu Kongresa na temperaturi od pet stupnjeva ispod ništice. 'Moje su misli i molitve, a vjerujem i svih vas, uz Teda i njegovu obitelj', rekao je Obama uoči zdravice na ručku. U TV prijenosu se poslije vidjelo kako vozilo hitne pomoći napušta prostor ispred Kongresa i odlazi prema bolnici. 

Pročitajte i ovo Indijac operirao gotovo dva kilograma težak tumor na mozgu (Foto: AFP) - 3 Težak dva kilograma Operiran rekordno veliki tumor na mozgu: ''Bio je izbočen kao da pacijent ima dvije glave'' Slika nije dostupna Potvrdio ravnatelj KBC-a Split Splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari dijagnosticiran zloćudni tumor

CNN je javio da je Ted Kennedy, mlađi brat pokojnih Johna F. Kennedyja i Roberta Kennedyja, zadobio konvulzije koje su trajale prilično dugo, čak i dok je prebacivan u vozilo hitne pomoći. Na inauguracijskom ručku pozlilo je nakratko i 91-godišnjem senatoru Robertu Byrdu, čovjeku s najduljim senatskim stažem u njegovoj povijesti, ali je iz njegova ureda ubrzo priopćeno da se senator osjeća dobro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene