Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Policija spremna

USPAVANO SELO Preko noći bi mu se stanovništvo moglo povećati za 700 posto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uspavano selo u njemačkoj šokirano je činjenicom da bi im se preko noći broj stanovnika mogao povećati za 700 posto!

Njemačko selo Sumte u Saskoj sa 102 stanovnika, uglavnom penzionera koji žive ugodnim životom na svojim idiličnim imanjima, priprema se za dolazak 750 imigranata koji će biti smješteni u napuštene poslovne prostore.

Kada je gradonačelnik Sumta, Christian Fabel, dobio mail u kojem se traži da mjesto udomi čak 1000 izbjeglica, mislio je da je riječ o šali. Njihovo mjesto, prenosi Daily Mail, ima jednu ulicu i gotovo nikakvu infrastrukturu. Činjenica da mi Sumte preko noći mogao imati povećanje broja žitelja od 700 posto potpuno ga je šokirala.

No, zanimljivo, dolasku izbjeglica u uspavano seoce raduje se bar jedan član gradskog vijeća i to predstavnik neonacista! Trlja ruke jer su mu birokrati iz Berlina samo tako predali propagandni materijal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milanović suzdržan 'To je širenje kompetencija EU-a, i to duboko. Neke države su protiv toga, ja sam rezerviran' Slika nije dostupna Packa iz Bruxellesa Europska komisija opomenula Hrvatsku, stigao odgovor Ruže Tomašić

Od početka krize kroz Hrvatsku prošlo 307 tisuća migranata i izbjeglica

Štovatelj Hitlera, 32-godišnji Holger Niemann, kaže: 'To je loše za ljude koji žive ovdje, ali je politički dobro za mene.'

Kako je pojasnio za New York Times, Nijemci će shvatiti da im prijeti 'genetsko izumiranje' te da će postati narod 'miš-maš'.

Proteklog vikenda 30 neonacista u Magdenburgu, od kojih su neki nosili bejzbol palice, izazvalo je troje Sirijaca i pretuklo ih što je jezivo podsjetilo na mračna razdoblja Trećeg Reicha. Sve je više skupova neonacista diljem Njemačke. Opozicijske stranke sve su glasnije u kritiziranju politike otvorenih vrata prema imigrantima koju provodi kancelarka Angela Merkel.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene