Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznala od policije

Seksualno iskorištavao pacijenticu u komi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnik bolnice seksualno je iskoristio pacijenticu koja je ležala u komi te svoj zločin, navodno, snimio i pustio na internet.

Žrtva, 31-godišnja žena, za zločin je doznala tek nakon što joj je policija došla to priopćiti u njezin dom, nakon otpuštanja iz bolnice Leicester Royal Infirmary, piše britanski Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Ilustracija imala je 16 godina Iranska tinejdžerica umrla nakon sukoba s moralnom policijom: Nije nosila hidžab Slika nije dostupna Nakon 3 godine zatvora oslobođen rocker Glittera

Perverzni zločin policiji je dojavio prijatelj nastranog 39-godišnjaka kojem se ovaj pohvalio sa svojim’ pothvatom’.
Žrtva je, nakon saznanja o onome što se dogodilo, izjavila kako se ničeg ne sjeća. 

‘U komi sam bila prvi tjedan nakon dolaska u bolnicu. Ne znam što su radili sa mnom. Ne sjećam se da me itko seksualno iskoristio’, izjavila je policiji. ‘Možda vam zvuči ludo, ali veoma je teško nositi se s nečim za što se ne sjećate da se dogodilo. Prijatelji mi kažu da je možda i bolje da se ničeg ne sjećam. No, što god da se dogodilo, nevjerojatno je da za tako nešto ima mjesta u bolnici’, ogorčena je žena. 

Policija je potvrdila kako je osumnjičeni muškarac uhićen, a iz bolnice su priopćili kako ista osoba više ne radi kod njih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene