Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon 3 godine zatvora oslobođen rocker Glittera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijetnamske vlasti pomilovale su britansku rock zvijezdu Garyja Glittera u utorak nakon gotovo tri godine provedene u zatvoru zbog seksualnog iskorištavanja dviju maloljetnica, objavio je njegov odvjetnik.

Glitter (64), kojemu je pravo ime Paul Gadd, bio je uhićen u studenome 2005., u zračnoj luci Ho Ši Min u pokušaju da napusti zemlju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatska potpisala konvenciju o zaštiti djece Slika nije dostupna Mobiteli - sredstvo seksualnog iskorištavanja djece

Bio je proglašen krivim za napastovanje dviju 11-godišnjakinja i osuđen na tri godine zatvora na jednodnevnom suđenju. Pušten je iz zatvora tri mjeseca ranije zbog dobrog vladanja.

"Moj klijent je sada slobodan čovjek", rekao je njegov odvjetnik koji je izvijestio da su Glittera vlasti ispratile izravno do zračne luke gdje se ukrcao u zrakoplov za Bangkok (u Tajlandu), odakle će odmah za London.

Imigracijska policija najavila je da će biti vraćen pokuša li ući u Tajland.

Glitter se proslavio 70-ih godina, a među njegovima hitovima su "Rock and Roll, dio 1 & 2", "I Love You Love Me Love", "I'm the Leader of the Gang (I Am)", te "Hello, Hello, I'm Back Again".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene