Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nove prozivke

Prigožin poludio, zaprijetio predsjedniku europske države: "Kliještima ćemo ti izvaditi zube iz tih odvratnih usta"

Jevgenij Prigožin
Jevgenij Prigožin Foto: Screenshot
Zloglasni Jevgenij Prigožin prozvao je francuskog predsjednika Emmanuela Macrona nakon što je francuski parlament Wagner proglasio terorističkom skupinom.

Zloglasni šef Wagnera Jevgenij Prigožin bjesni na francuskog predsjednika Emmanuela Macrona jer je francuski parlament plaćeničku skupinu prozvao terorističkom organizacijom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Ukrajini VIDEO Bitka za Bahmut se nastavlja: ''Nećemo ostaviti nijedan komad svoje zemlje neprijatelju''

"Možemo kliještima izvaditi pokvarene zube iz tih odvratnih usta. Možemo iščupati zube Macronu i svima koji posipaju patogenu prljavštinu o Wagneru", rekao je Prigožin.

Europska unija prošle je godine u travnju sankcionirala Prigožina, a u utorak su francuski zastupnici predložili da se Wagner stavi na popis terorističkih skupina EU-a i da se pravnim alatima onemogući financiranje skupine u Europi. 

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin Nikad oštriji VIDEO Pogledajte kako se šef Wagnera brutalno ruga Putinu: Nazvao ga djedom, šup*om

Francuski član Narodne skupine Benjamin Haddad za Politico je rekao: "Oni nisu samo plaćenici, postoji volja da se masakriraju civili za političku korist, da se destabiliziraju institucije."

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene