Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Italiji

Sedmorica mladića grupno silovala djevojku, jedan se slomio pred sucem: ''Uništio sam svoj život''

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Italiju potresa novi slučaj seksualnog nasilja.

Jedan od sedam mladića osumnjičenih za grupno silovanje 19-godišnjakinje u Palermu rasplakao se pred istražnim sucem i kazao: ''Uništio sam si život.''

''Tužan sam zbog ovoga što se dogodilo, ispričavam se djevojci i njezinoj obitelji, vratio sam se zajedno sa 17-godišnjakom da joj pomognem'', kazao je 19-godišnji Christian Maronia.

Tvrdi da mu je bilo rečeno da je djevojka pristala na seksualne odnose sa sedmoricom mladića, od kojih je jedan bio maloljetan, a najstariji je imao 22 godine u trenutku počinjenja zločina početkom srpnja, piše ANSA.

Prema optužbama, mladu djevojku, koja je bila pod utjecajem alkohola, mladići su odveli u izolirani dio središta grada i tamo je naizmjence silovali te sve snimili, a snimka je tražena roba na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Splitska bolnica - 3 raste broj zaraženih Predstojnica klinike u kojoj su zabranjeni posjeti zbog korone: "Od početka kolovoza primjećujemo jedan blagi trend porasta broja oboljelih"

Pročitajte i ovo Ilustracija Polemika u Italiji General sablaznio komentarima o gejevima, ženama, Židovima... Smijenjen je s funkcija, fašisti žele da bude njihov kandidat na izborima

Mladići su uhićeni nakon gotovo mjesec dana i optuženi za grupni seksualni napad.

Talijanski nadzornik za privatnost upozorio je korisnike da ne dijele video silovanja i ne krše pravo na privatnost žrtve uz napomenu da bi dijeljenje videa koji je snimio jedan od mladića moglo imati kaznene posljedice.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene