Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Položio ruže i orhideje

'Terminator' se poklonio žrtvama pokolja u Bataclanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka glumačka zvijezda i političar Arnold Schwarzenegger u subotu se poklonio žrtvama napada počinjenog 13. studenoga u pariškoj koncertnoj dvorani Bataclan gdje je u terorističkom napadu smrtno stradalo 90 osoba.

"Parizu, volim te i molim za tebe", napisao je nekadašnji republikanski guverner Kalifornije na posjetnici potpisanoj s "Arnold", položivši vijenac od ruža i orhideja ispred dvorane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISPOVIJEST PARIŠKOG PREGOVARAČA 'Bili su nervozni i zbunjeni, stalno su ponavljali - Kriv je Hollande!' Slika nije dostupna U krvo vrijeme na krivom mjestu DVAPUT ZA DLAKU Priča čovjeka koji je uspio preživjeti Bataclan i 9/11

Schwarzenegger, koji u Parizu sudjeluje na konferenciji o klimatskim promjenama, pred Bataclan je stigao u pratnji Michele Sabban, predsjednice grupe R2, nevladine organizacije za klimu koju je utemeljio američki glumac.

Pariški napadi: Dva nova osumnjičenika optužena u Belgiji

Od 13. studenoga ispred dvorane se neprestano skupljaju turisti, Parižani, političari, pjevači, ostavljajući cvijeće i odajući počast poginulima.

Osim zvijezde "Terminatora" na pariškoj konferenciji sudjeluju i druge hollywoodske glumačke zvijezde, poput Roberta Redforda i Leonarda di Caprija te pjevačice Patti Smith. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene