Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumačka zvijezda i političar Arnold Schwarzenegger u subotu se poklonio žrtvama napada počinjenog 13. studenoga u pariškoj koncertnoj dvorani Bataclan gdje je u terorističkom napadu smrtno stradalo 90 osoba.


"Parizu, volim te i molim za tebe", napisao je nekadašnji republikanski guverner Kalifornije na posjetnici potpisanoj s "Arnold", položivši vijenac od ruža i orhideja ispred dvorane.

Vezani članci Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton (Foto: Profimedia) 35 godina nakon "Terminatora" ponovno napadaju: Kako danas izgledaju junaci filma Arnold i Linda? Slika nije dostupna 'Bili su nervozni i zbunjeni, stalno su ponavljali - Kriv je Hollande!'

Schwarzenegger, koji u Parizu sudjeluje na konferenciji o klimatskim promjenama, pred Bataclan je stigao u pratnji Michele Sabban, predsjednice grupe R2, nevladine organizacije za klimu koju je utemeljio američki glumac.

Pariški napadi: Dva nova osumnjičenika optužena u Belgiji

Od 13. studenoga ispred dvorane se neprestano skupljaju turisti, Parižani, političari, pjevači, ostavljajući cvijeće i odajući počast poginulima.

Osim zvijezde "Terminatora" na pariškoj konferenciji sudjeluju i druge hollywoodske glumačke zvijezde, poput Roberta Redforda i Leonarda di Caprija te pjevačice Patti Smith. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook