Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nedostatku kreativnosti umjetnici i marketinški stručnjaci nerijetko posežu za seksom. Ovoga puta im to nije prošlo...


Scene djelomično odjevenog para koji se ljubi na oltaru katoličke crkve uklonjenene su iz glazbenog videa nakon žalbe svećenika. Riječ je o video uratku DJ Wilkinsona koji je snima na raznim lokacijama u Belfastu. Scene snimljene u crkvi na kraju su izbrisane.

Vruća tema: 'Grupni seks' u Dubrovniku!

Vezani članci E-cigareta, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 7 Svaki 4. srednjoškolac puši: Sjedinjene Države zabranit će aromatizirane e-cigarete Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Četiri je godine maštala o njoj, a od 2004. više ništa nije stajalo na putu njihovoj ljubavi

'Ponašanje u video bilo je oskvrnuće crkve', poručila je u priopćenju crkve koja se distributeru i kreatoru materijala obratila kako bi zaštitila sebe i svoje župljane.

Nadležna biskupija tvrdi da nije dala dopuštenje za snimanje takvih scena u crkvi. U uratku za pjesmu Half Light par se seksa na raznim lokacijama diljem grada, a jedna od njih bila je crkva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook