Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA VLASTITE POTREBE

Savjetnik Milorada Dodika uhićen zbog kokaina i ecstasyja

Droga
Droga Foto: DNEVNIK.hr
Marko Šukalo, savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, uhićen je zbog posjedovanja kokaina i ecstasyja.

Marko Šukalo, savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, uhićen je u subotu navečer u Banja Luci zbog posjedovanja kokaina i ecstasyja, navode tamošnji mediji.

Pročitajte i ovo Željko Petković, pomoćnik ravnatelj HZJZ-a za suzbijanje droga Enormni porast Raste zloporaba droga, stručnjak upozorava: "Pravi problem će nastupiti nakon pandemije. Ljudi će tražiti zabavu, a dileri su kao kiosk"

Šukalo je bio pod utjecajem opijata u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu, kada su ga policajci zajedno s više osoba priveli, navodi portal Klix.ba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 11 uhićenih, 1 osoba u bijegu FOTO Velika akcija policije: Prekinut krijumčarski lanac, pronašli više od milijun kuna i 19 kilograma heroina

Mediji iz BiH prenose kako je Šukalo na saslušanju u policiji, a potom i dežurnom sucu, priznao da je ovisnik koji konzumira kokain i ecstasy, nakon čega mu je napisana prekršajna prijava.

Šukalo je izjavio da je pronađenu drogu koristio za vlastite potrebe. Mediji iz BiH ne navode koja je količina u pitanju.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene