Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veći broj objekata

Sarajevo: Porezna zatvorila trgovine, vlasnici se potukli s inspektorima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inspektori Porezne uprave FBiH u srijedu su privremeno zapečatili veliki broj trgovina u Sarajevu nakon čega je uslijedila - tučnjava!

Inspektori Porezne uprave privremeno su zapečatili dio trgovina u Gazi Husrev-begovom bezistanu, a vlasnici i zakupci potom su se se s njima doslovno - potukli, javljaju Nezavisne novine

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Milorad Dodik Dobili potporu Rusije Sazvana hitna sjednica parlamenta Republike Srpske: "Ovo je šamar, moramo donijeti odluku o samo jednoj stvari"

Sve se događalo pred mnogobrojnim turistima koji u tim trgovinama često kupuju suvenire. Vlasnici su ogorčeni su jer su im trgovine zapečaćene, a velikim dijelom se radi o demobiliziranim borcima i šehidskim obiteljima. Neki njih su pokušavali nasilu ući u trgovinu, što je zakonom zabranjeno nakon što inspektor zapečati objekat.

'Provode se redovne kontrole zakonitosti poslovanja', kazala je glasnogovornica Porezne uprave Adisa Hamzić te dodala kako se radi o većem broju objekata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene