Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao mu psa

Samurajskim mačem otjerao planinskog lava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić iz Kalifornije potegao je samurajski mač na planinskog lava, koji je napao njegovog psa i na taj način svojem kućnom ljubimcu spasio život.

19-godišnji Marquel Dawson igrao se u ranim popodnevnim satima, tijekom jučerašnjeg dana, sa svojim pit bullom i mješancem njemačkog ovčara, blizu svoje kuće, kad se odjednom pojavio planinski lav. Velika mačka napala je njegovog pit bulla, a on je potrčao prema svojoj garaži i dograbio samurajski mač, popularnu katanu, i upotrijebio je kako bi potjerao planinskog lava.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Isprva je izgledalo kao da će pit bull izaći na kraj bez pomoći s pumom, no do vremena kad se Dawson pojavio s mačem u ruci, velika je mačka poprilično izmučila duplo manjeg psa. 'Bio je veličine velikog policijskog njemačkog ovčara, uistinu velik, dvaput veći od mog psa', rekao je Dawson za kcra.com. Veterinar koji je pregledao Dawsonovog psa, utvrdio je kako je pas, s obzirom na okolnosti, dobro prošao te da ima samo lakše ozljede.

Ipak, mišljenja oko toga da li je upravo planinski lav napao psa, podijeljena su. Službenici Centra za kontrolu životinja grada Fairfielda misle kako je to djelo planinskog lava, dok Ured za lov i ribolov, nije uvjeren u Dawsonovu priču te su najavili kako će njihovi istražitelji uložiti dodatne napore, kako bi rasvijetlili slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene