Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratko i jasno

Samuel L. Jackson Obaminim biračima: Dajte se je... probudite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni je glumac svoj psovački stil iskoristio u spotu kojim zove Obamine birače da na izborni dan nikako ne ostanu doma.

Jedan od najpoznatijih holivudskih lajavaca, popularni glumac Samuel L. Jackson, aktivno se uključio u američku predsjedničku kampanju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vratio se u Washington Obami i dalje stižu čestitke, ali i nova očekivanja Slika nije dostupna 'Okupani' u plavo Ovako je izgledalo nebo iznad New Yorka nakon Obamine pobjede

Snimio je promotivni spot za Baracka Obamu u kojemu u svom dobro poznatom psovačkom stilu vabi "usnule" Amerikance da se probude i spriječe dolazak republikanskog kandidata Mitta Romneya na vlast.

>> Romney: Moja kampanja je za 100 posto Amerikanaca

U spotu se uz slogan "Dajte se je... probudite" pojavio u svim sobama jedne obiteljske kuće te je i mlado i staro upozorio što ih sve čeka pobijedi li Romney.

"Nema vremena za hrkanje, milijunaši su izgubili doticaj sa stvarnošću i objavili nam rat", viče Jackson i biračima poručuje: "Dajte se je... probudite!"

Spot je naručila organizacija koja zbog zakonskih ograničenja o donacijama nema nikakvih formalnih veza s Obaminom kampanjom, ali teško je očekivati da će još uvijek aktualni predsjednik imati nekih prigovora na Jacksonovu poruku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene