Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zločin u Gradačcu

"Ne zanima me to govno": Nitko ne želi preuzeti tijelo pomahnitalog ubojice, čak ni njegov otac

Muškarac ubio ženu i prenosio uživo
Muškarac ubio ženu i prenosio uživo Foto: Instagram
Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, nitko ne želi preuzeti tijelo trostrukog ubojice Nermina Sulejmanovića koji je nakon stravičnih ubojstava u Gradačcu presudio i sebi.

Nermin Sulejmanović brutalno je ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i to prenosio na Instagramu nakon čega je ubio još dvoje ljudi i ranio troje.

Nakon stravičnog zločina u petak, presudio je i sam sebi pred policajcima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Komentirao i sajamske dane Plenković poručio roditeljima navijača: "Neka zamole Milanovića da im više ne pomaže. Što im više pomaže, to će duže biti u grčkim zatvorima"

Nizama je sahranjena jučer, dok će se od oca i sina, koje je kasnije ubio, poznanici i obitelj oprostiti danas.

Kada će biti Sulejmanoviće ukop, još se ne zna. Dnevni avaz saznaje da njegovo tijelo nitko ne želi preuzeti, a kako su njegovi poznanici rekli reporterima, među njima je i otac ubojice. "Ne zanima me to govno", rekao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija kao u bajci Traži se Pepeljuga! Postolar ispred radionice našao cipele, popravio ih i objavio na Facebooku, a onda je krenula lavina

Zasad nije poznato što će biti s tijelom bodibildera i fitness trenera koji je, zbog nesuglasica i jer je njegova nevjenčana supruga prijavila nasilje, počinio monstruozna djela.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene