Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Al Kaida nastavlja planirati napade'

SAD upozorio na opasnost terorizma u svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
State Department ponovno je upozorio Amerikance na opasnost od terorizma u svijetu, naglasivši u drugoj poruci opasnost od napada u Velikoj Britaniji.

'Informacije kojima raspolažemo pokazuju da Al Kaida i pridružene organizacije nastavljaju planirati terorističke napade na američke interese u raznim područjima, posebice u Europi, Aziji, Africi i na Bliskom istoku', upozorava američka diplomacija u poruci aktualizirajući prethodno upozorenje iz kolovoza 2010.

Pročitajte i ovo Ilustracija snažni udari vjetra DHMZ zbog vremena upalio upozorenja diljem zemlje: "Budite na oprezu" Upozorenje na opasnost od hladnoće (Screenshot: DHMZ) hladni val Vrlo velika opasnost: Prvi put u ovoj godini izdano ovakvo upozorenje, a odnosi se na čak četiri velika grada

>> Objavljena tjeralica za 47 pripadnika Al Kaide

Dugi popis savjeta putnicima govori o, između ostalog, 'vjerodostojnim informacijama', po kojima se nastavljaju kovati teroristički planovi na Bliskom istoku i u Sj. Africi. Među drugim spomenutim zonama nalaze se Afrički rog i Srednja i Južna Azija.

U drugoj poruci, namijenjenoj Amerikancima koji se nalaze u Velikoj Britaniji, upozorava se na 'daljnju prisutnost povišene razine terorističke prijetnje', posebice u javnom prometu. Uzbuna ističe 30. travnja 2011. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene