Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saudijska Arabija traži osumnjičenike

Objavljena tjeralica za 47 pripadnika Al Kaide

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saudijska Arabija objavila je međunarodne uhidbene naloge za 47 osumnjičenih pripadnika Al Kaide koji se kriju u Jemenu, Afganistanu, Pakistanu i Iraku.

Neki od 47 Saudijaca čije su slike objavljene i imena pročitana na državnoj televiziji imaju istaknute položaje unutar Al Kaide, priopćilo je saudijsko ministarstvo unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nema političkih aktivnosti' Saudijske vlasti u Meki rastjerale prosvjednike protiv Asada Slika nije dostupna Ranjen u napadu pobunjenika Ranjeni jemenski predsjednik u S. Arabiji na liječenju

>> Uhićeno 39 članova al- Kaide

'Jedan od njihovih ciljeva je uspostaviti terorističke ćelije u Kraljevstvu i novačiti Saudijce za slanje na obuku u inozemstvo', rekao je novinarima glasnogovornik ministarstva Mansur Turki.

Neki od 47 osmunjičenika, koji su svi opisani kao vrlo opasni, povezani su sa 149 militanata uhićenih u studenom u Saudijskoj Arabiji zbog sumnje da su pripremali napade u toj zemlji i slali militante u logore za obuku u Jemenu i Somaliji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene