Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragaju za počiniteljem

Tragedija u SAD-u: Ubijen šestogodišnjak kojeg je majka vozila u školu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji dječak je u petak ubijen vatrenim oružjem na autoputu u Kaliforniji nakon svađe njegove majke i drugog vozača, izvijestili su lokalni mediji.

Majka je dječaka vozila u školu u Orange, pedesetak kilometara jugozapadno od Los Angelesa, kada je naglo zakočio auto koji ju je pretekao. Nakon kraće prepirke, osoba iz drugog automobila zapucala je u smjeru auta majke i pogodila sina.

"On je rekao da ga boli trbuh'', ispričala je njegova sestra za lokalnu televizijsku postaju Fox 11. Majka je u panici zaustavila auto i vidjela da dječak krvari. Dijete je prebačeno u bolnicu gdje je podleglo ozljedama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završena istraga U kafiću u Otočcu hicem iz ilegalnog pištolja ranio 36-godišnjaka, sumnjiče ga za pokušaj ubojstva

Pročitajte i ovo Privođenje krijumčara ljudima (Foto: Dnevnik.hr) ODREĐEN MU ISTRAŽNI ZATVOR Objavljeni detalji filmskog obračuna istarske policije s krijumčarom ljudima: Bježao im kroz šumu pa ga policajac u padu upucao

"To je izolirani slučaj nasilja na cesti", rekao je Florentino Olivera, kalifornijski prometni policajac, za Los Angeles Times. Policija traži dvije osobe iz drugoga automobila.

Od početka godine 119 djece mlađe od 11 godina ubijeno je u Sjedinjenim Državama, a 274 je ranjeno, prema stranici Gun Violence Archive. U utorak su u Washingtonu ranjeni vatrenim oružjem žena i njezin petogodišnji sin nakon što su zamolili jednog muškaraca na električnom romobilu da uspori. Oboje su preživjeli.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene