Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Završena istraga

U kafiću u Otočcu hicem iz ilegalnog pištolja ranio 36-godišnjaka, sumnjiče ga za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (52) je u utorak u ugostiteljskom objektu u Otočcu nakon verbalnog sukoba iz pištolja kojeg je ilegalno posjedovao, pucao na 36-godišnjaka.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo pokušaj ubojstva.

Pročitajte i ovo Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu Potraga za napadačima - 2 Dovršena krim istraga Policija objavila za što tereti bjegunca koji se predao u Splitu: Potraga za ostalom trojicom traje

On se sumnjiči da je jučer, 27. listopada 2020. godine u 14,35 sati u ugostiteljskom objektu u Otočcu, nakon verbalnog sukoba s 36-godišnjakom iz Gospića, iz pištolja kojeg je ilegalno posjedovao, u njega ispalio hitac i teško ga ozlijedio.

Ozlijeđeni 36-godišnjak je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu.

Osumnjičenik je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestili su iz PU ličko-senjske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene