Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja se na oca

SAD: Mlada obitelj nađena mrtva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nedjeljne dojave o nestanku mlade majke i njene kćerkice policija ih je našla mrtve u jednoj garaži na Clevelandu.

Majka tinejdžerica i njezina jednogodišnja kći koje su prije nekoliko dana nestale s ulica Clevelanda nađene su mrtve u nedjelju u jednoj garaži na Clevelandu, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Policija pola sata iza ponoći U prometnoj nesreći ozlijeđeno petero tinejdžera: 18-godišnjak ušao u suprotan smjer i naletio na drugi auto Očevid u Zagrebu gdje je sin ubio majku Užas u Zagrebu FOTO Ovo je kuća u kojoj je ubijena žena: Uhićen njezin sin

Thomas Lorde, dečko 19-ogodišnje majke Latashe Jackson i otac jednogodišnje Chaniyje Wynn pronađen je mrtav pored njih s očitim ozlijedama metaka na glavi koje si je nanio sam.

Policija je dobila dojavu od mlađeg Latashinog brata, 14-ogodišnjeg Jacksona. 'Hodao je gore, prema nama i izvadio je pištolj. Prvo ga je uperio u mene.', prenosi CNN izjavu Jacksona.

Brat kojeg CNN ne želi identificirati zbog njegovih godina otrčao je doma i nazvao 911. 'Uplašio sam se za moju nećakinju i sestru.', rekao je on. 'Ona je šutila. Bila je uplašena. Ona nije znala što učiniti. '25-ogodišnji Lorde već je otprije poznat policiji.

Nakon nedjeljne dojave tri tijela nađena su u zatvorenoj garaži jedne napuštene zgarde u 7000.bloku 'Union Avenuea'. 'Svi troje pronađeni su i na licu mjesta proglašeni mrtvi', navodi se u priopćenju. Druge pojedinosti istrage ipak nisu javne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene