Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuli majka, otac, sestra...

Djevojčica (7) jedina preživjela pad aviona i sama potražila pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmogodišnja djevojčica preživjela je u petak navečer pad zrakoplova u zapadnom Kentuckyiju u kojem su poginule četiri osobe i sama došla do obližnje kuće kako bi potražila pomoć.

Sedmogodišnja djevojčica odvedena je u bolnicu gdje joj je ukazana pomoć zbog "ozljeda koje ne ugrožavaju život", kazao je zapovjednik policije Dean Patterson.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se ispituje Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata Slika nije dostupna Oboje su mrtvi VIDEO Srušio se avion u kojem su bili dijete i muškarac: Udario u dalekovod i zapalio se

"Kontrola leta izgubila je kontakt s Piperom PA-34... ubrzo nakon što je pilot izvijestio o problemima s motorom i najavio skretanje prema obližnjoj zračnoj luci u Kentuckyiju", kazala je upraviteljica komunikacija Savezne kontrole leta Kathleen Bergen.

Poginuli su članovi iste obitelji - otac, majka i devetogodišnja kćer te njihova 14-ogodišnja rođakinja, svi iz Nashvillea. Ime preživjele djevojčice nije objavljeno na zahtjev obitelji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene