Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sedmogodišnja djevojčica preživjela je u petak navečer pad zrakoplova u zapadnom Kentuckyiju u kojem su poginule četiri osobe i sama došla do obližnje kuće kako bi potražila pomoć.


Sedmogodišnja djevojčica odvedena je u bolnicu gdje joj je ukazana pomoć zbog "ozljeda koje ne ugrožavaju život", kazao je zapovjednik policije Dean Patterson.

Vezani članci Marko Novković, Luka Jagatić U padu aviona poginuli Marko Novković (31) i Luka Jagatić (25): "Bili su zaljubljenici u letenje" Mjesto pada aviona u Iranu Iranka se bojala pada aviona i oprostila od obitelji: "Odlazim, ali brine me ono što ostavljam"

"Kontrola leta izgubila je kontakt s Piperom PA-34... ubrzo nakon što je pilot izvijestio o problemima s motorom i najavio skretanje prema obližnjoj zračnoj luci u Kentuckyiju", kazala je upraviteljica komunikacija Savezne kontrole leta Kathleen Bergen.

Poginuli su članovi iste obitelji - otac, majka i devetogodišnja kćer te njihova 14-ogodišnja rođakinja, svi iz Nashvillea. Ime preživjele djevojčice nije objavljeno na zahtjev obitelji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook