Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak ubojica

Sablasno: Osmogodišnjak ubio oca i još jednog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmogodišnji dječak iz malog grada u Arizoni, optužen je da je ubio dvije osobe, svog 29-godišnjeg oca Vincenta Romera i 39-godišnjeg Timothyja Romansa koji je u njihovoj kući unajmio sobu.

Policija i stanovnici St. Johna, malog grada u saveznoj američkoj državi Arizoni šokirani su zločinom koji se dogodio u srijedu, kada je osmogodišnjak puškom upucao i usmrtio dva muškarca, piše CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odluka suda Vraćaju se dva stoljeća unatrag: Jedna savezna država u SAD-u gotovo potpuno zabranjuje pobačaje Policajci iz Arizone na terenu s Bickingsom "PRATILI SU PROTOKOL" VIDEO "Ne mislim skočiti za tobom": Policajci hladno gledali kako se čovjek utapa

‘Tko bi mislio da bi osmogodišnjak mogao ubiti dvoje odraslih ljudi?’, rekao je šef policije St. Johna, Roy Melnick.

Melnik je novinare izvjestio kako je policija na mjestu zločina mrtvo tijelo dječakova oca pronašla ispred kuće, a tijelo drugog muškarca u sobi na katu kuće.

Dječak je nakon ubojstva otišao kod susjeda i rekao kako vjeruje da je njegov otac mrtav, a policiji je priznao da ih je on ubio.

U školi nije zabilježeno da je dječak ulazio u sukobe te nije bilo indicija da je imao probleme kod kuće, rekao je tužitelj.

‘Bila je to velika tragedija. Imamo dva mrtva čovjeka i osmogodišnjaka u zatvoru. To je nesumnjivo šokantno’, rekao je dječakov odvjetnik, Benjamin Brewer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene