Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno otkriće

Osmogodišnjak planirao ubojstvo oca?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok osmogodišnjak iz Arizone koji je ubio oca i još jednog muškarca sjedi u zatvoru za maloljetnike, mnogi koje je ovaj slučaj šokirao, pitaju se zašto?

Policija kaže kako je dječak planirao i izvršio ubojstva, ali još nisu poznati motivi stravičnog zločina. Istražuje se je li dječak bio zlostavljan, a neki mediji navode kako policija nije pronašla nikakvih dokaza o tome.

Pročitajte i ovo Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se" Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj

Načelnik policije Roy Melnick rekao je kako je dječak priznao ubojstva, ali ništa više od toga nije želio reći. Svima koji sudjeluju u slučaju zabranjeno je pričati o njemu. Prijatelji obitelji kažu kako nije bilo zlostavljanja te kako je dječak odrastao u pristojnoj obitelji.

>> Sablasno: Osmogodišnjak ubio oca i još jednog muškarca

Nisu zabilježeni nikakvi prigovori u službi za zaštitu djece, a dječak nije imao nikakvih problema u školi.

Dječji psiholozi kažu kako može postojati mnogo razloga zbog kojih je on pomislio na ubojstvo oca, ali je najuobičajenijih od svih zlostavljanje.

U posljednje dvije godine u SAD-u nisu zabilježena ubojstva koja su počinili osmogodišnjaci. Ipak statistika pokazuje kako od 1994. do 2004. godine čak desetero djece između 5 i 8 godina počinilo ubojstvo.

Odvjetnik koji je zastupao djecu koja su ubila roditelje kaže kako ih se većina na taj potez odlučuje zbog psihičkih problema unutar obitelji te zbog emotivnog ili seksualnog zlostavljanja unutar obitelji.

Većina ih pati od traumatičnog stresnog poremećaja, a često žive u okruženju koje je ekstremno disfunkcionalno i nasilno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene