Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sa slučaj McCann postavljen novi detektiv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portugalska policija postavila je novog istražitelja, Paula Rebeloa, na čelo istrage u slučaju nestanka Madeleine McCann. Rebelo je zamijenio Goncaloa Amarala koji je smijenjen zbog kritiziranja britanskih kolega koji rade na istom slučaju.

Kate i Gerry, roditelji malene Madeleine, i dalje su glavni osumnjičeni, no protiv njih još uvijek nije podignuta nikakva optužnica. 

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

Madeleine je nestala iz njihovog apartmana u Portugalu, 3. svibnja ove godine. 

Amaral je 'maknut' sa slučaja nakon što je izjavio kako britanska policija radi u korist glavnih osumnjičenih, Madeleineinih roditelja. 

Glasnogovornik Kate i Garryja McCann, Clarence Mitchell, izjavio je kako su optužbe prema kojima njegovi klijenti utječu na policijsku istragu krajnje smiješne. 

Rebelo je 45-godišnji iskusni policijski istražitelj. Poslijednje dvije godine zamjenik je zapovjednika portugalske policije. Veći dio karijere proveo je na slučajevima krijumčara droge, a riješio je brojne velike slučajeve.

No prema pisanju BBC-jeve novinarke, Alison Roberts, istraga o nestanku malene Maddie medijski je najeksponiraniji slučaj koji je preuzeo Rebelo. Prema njezinom mišljenju to je veliko opterećenje, kao i velik broj zemalja koje sudjeluju u istrazi te činjenica kako je od nestanka djevojčice prošlo više od pet mjeseci, a glavni osumnjičeni su njezini roditelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene