Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"imate rezultate"

VIDEO Putin se sastao s čečenskim vođom Kadirovim nakon objava da je teško bolestan

Ramazan Kadirov ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu na sastanku u Moskvi kazao je kako je vrlo zadovoljan napretkom na bojištu u ratu s Ukrajinom.

"Vaš tim ima dobre rezultate. Svakog dana uzimamo zarobljenike rata. Svakog dana uništavamo vojna vozila", rekao je Ramazan Kadirov  Vladimiru Putinu. Ruski predsjednik čečenskom vođi zahvalio je na suradnji s ruskom vladom, prenosi Reuters.

Kadirov i Putin sastali su se nekoliko dana nakon što je čečenski vođa objavio video svog sina Adama u kojem brutalno tuče mladog zarobljenika i poručio da je ponosan na njega.

Pročitajte i ovo Maja Kačavenda rođena 1988. godine Jeste li je vidjeli? Nestala je Maja iz Zagreba

Također, posljednjih 10-ak dana s društvenim mrežama proširile su se informacije kako je Kadirov teško bolestan te da je čak bio u komi i na liječenju u bolnici u Moskvi. Kremlj je kazao kako nema informacija o tome.

Nakon tih navoda službeni kanal čečenskog vođe na društvenim medijima objavio je u srijedu video snimku s njime i odbacio izvješća da je lošeg zdravlja.

Aktualno VIDEO Ogromna eksplozija zatresla najveći grad u srednjoj Aziji: Poginuo tinejdžer, 162 osobe ozlijeđene Eksplozija u Uzbekistanu Eksplozija u Uzbekistanu Foto: Canva/X Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Foto: Afp Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Foto: Afp +0 Eksplozija skladišta u Uzbekistanu Svijet VIDEO Ogromna eksplozija zatresla najveći grad u srednjoj Aziji: Poginuo tinejdžer, 162 osobe ozlijeđene 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene