Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrde da je jako loše

VIDEO Nakon ukrajinskih priča da je čečenski vođa u komi pojavila se zanimljiva snimka Ramzana Kadirova

Ramzan Kadirov
Ramzan Kadirov Foto: Screenshot/Twitter
Čelnik Čečenije pod kontrolom Kremlja u kritičnom je stanju, prema navodima ukrajinskih obavještajnih službi.

Andrij Jusov, predstavnik ukrajinske obrambene obavještajne službe, izjavio je da je Ramzan Kadirov, čelnik Čečenije pod kontrolom Kremlja, u kritičnom stanju. "Možemo potvrditi da je imao još jedno ozbiljno pogoršanje i da je u kritičnom stanju posljednjih nekoliko dana", prenosi Pravda.com.

Pročitajte i ovo Potres u Maroku, ilustracija Srcedrapajuća priča Razred koji nedostaje: Razorni potres ubio sve učenike jedne profesorice, djeca su imala od 6 do 12 godina

Pročitajte i ovo Ilustracija Poboljšani izgledi Standard & Poor's potvrdio kreditni rejting Hrvatske: "Gospodarstvo će rasti snažnije od većine u eurozoni"

Služba sigurnosti Ukrajine stavila je Kadirova na tjeralicu u rujnu prošle godine. Traže ga temeljem članka 110.3 (zadiranje u teritorijalnu cjelovitost i nepovredivost Ukrajine, što je dovelo do smrti ljudi ili drugih teških posljedica) i članka 437.2 (planiranje, priprema, pokretanje i vođenje agresivnog rata) Kaznenog zakona Ukrajine.
Kadirovu prema tim člancima prijeti kazna od 10 godina do doživotnog zatvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već održano 8 dražbi Rusi na Krimu prodaju 100 ukrajinskih nekretnina! Kuća jednog vlasnika posebno je interesantna

Pročitajte i ovo Tortilja čips, ilustracija Opasan izazov Poznata marka čipsa povlači se s polica nakon smrti tinejdžera! Iz kompanije poručili: "Istaknuli smo..."

Pomoćnik šefa Čečenije Umar Daudov objavio je na društvenim mrežama video Kadirovljeve večernje šetnje s obitelji u jeku glasina o njegovoj navodnoj teškoj bolesti.

"Večernja šetnja bila je odličan završetak večere s obitelji. Iskoristite ove sretne trenutke, prijatelji. Nađite vremena i posvetite više pažnje svojoj obitelji. Odmorite se od gužve i ugodite sebi i njima", stoji u opisu videa na društvenoj mreži X (bivšem Twitteru).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene