Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKRENUTA ISTRAGA

Ruski oligarh pronađen mrtav: Od šamana tražio lijek za mamurluk, oni mu ukapali otrov žabe krastače

Ruska policija
Ruska policija Foto: Afp
Ruski oligarh pronađen je mrtav, a navodno je preminuo zbog srčanog udara nakon što su mu šamani ukapali žablji otrov na porezotinu na koži kada je tražio lijek za mamurluk.

Alexander Subbotin, ruski oligar i bivši direktor Lukoila, pronađen je mrtav pod misterioznim okolnostima. Naime, tražio je savjet šamana da bi izliječio mamurluk, prema službenoj verziji događaja.

Navodno je liječen otrovom žabe krastače koji mu je ukapan u porezotinu na koži. Policija nije službeno potvrdila navode. Ono što je poznato jest da je preminuo od posljedica srčanog udara. Ruske vlasti pokrenule su kaznenu istragu o Subbotinovoj smrti dok pokušavaju utvrditi njezin uzrok, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Oleg Tinkov skriva se Ruski milijarder Putinu okrenuo leđa, sad strahuje za život: "Rusija kao država više ne postoji"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u dvije zemlje Dva ruska oligarha pronađena mrtva u dva dana: Uz njih su bila i tijela članova njihovih obitelji

Mrtvog su ga pronašli šamani Magua Flores (pravog imena Aleksej Pindžurin) i Tina Cordoba (Kristina Teihrib) u podrumu njihove kuće u Mitiščiju. Taj par je navodno liječio klijente prizivajući duhove i žrtvujući životinje, čija su tijela potom umakali u krv pijetlova.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene