Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namjera ili slučajnost?

Rusi otkrili tragove eksploziva na brodu iz Turske: Ranije ovog mjeseca bio je u ukrajinskoj luci

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ruska Savezna služba sigurnosti (FSB) priopćila je u četvrtak da je pronašla tragove eksploziva na stranom brodu na putu iz Turske za Rusiju koji je prethodno ušao u ukrajinsku luku.

Pronađeni su tragovi eksploziva na brodu koji je putovao iz Turske za Rusiju, koji je nedavno ušao u ukrajinsku luku Reni, poručili su iz ruske Savezne službe sigurnosti (FSB). 

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Uhićen muškarac koji je oteo ženu u Istri: Policija ga uhvatila nakon cjelodnevne potrage

U priopćenju objavljenom na svojoj internetskoj stranici FSB je rekao da je brodu BMO River, koji je plovio između turske luke Sinop i ruskog Rostova na Donu, naređeno da napusti ruske vode.

FSB je naveo da je taj brod dva puta u lipnju i srpnju uplovio u ukrajinsku luku Reni.

To je druga takva objava ovog tjedna koja uključuje strani brod koji ide u Rusiju po žito. FSB je u ponedjeljak priopćio da je pronašao tragove eksploziva na drugom brodu koji je putovao iz Turske za Rostov na Donu.

Pročitajte i ovo Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 6 Drama u SAD-u VIDEO Potjera za 14-godišnjim krijumčarom imigranata: Policija je morala dići helikopter

Rusija se prošlog tjedna povukla iz crnomorskog sporazuma o žitu, koji je omogućavao Ukrajini da isporučuje hranu iz svojih južnih luka unatoč ratu, i rekla da će smatrati da svi brodovi koji putuju u Ukrajinu potencijalno prevoze vojni teret.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene