Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SKANDALOZNO

VIDEO Na ruskoj državnoj televiziji zaprijetio nuklearnim napadom cijeloj Europi: "Hrabri Poljaci, od vaše Varšave neće ostati ništa. Hrabri Nijemci, hrabri Estonci..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sergej Mihejev u emisiji "Večer s Vladimirom Solovjovim" na ruskoj državnoj televiziji pozvao je na nuklearni napad na Europu i invaziju na Poljsku.

U svojem govoru politolog Sergej Mihejev u emisiji "Večer s Vladimirom Solovjovim" u nedjelju je na državnoj ruskoj televiziji govorio o nuklearnoj prijetnji ako se snage NATO-a umiješaju u rusku invaziju na Ukrajinu.

Pročitajte i ovo Francuska vojska Opasna predviđanja Europska sila otvoreno se priprema za rat, jasno je i protiv koga: "Dio smo koalicije..." Ilustracija Crno tržište zarobljenika Ukrajinski zarobljenik završio kod brutalnih vojnika čečenskog gospodara rata: "Kupuju ih od ruske vojske i odvode u Grozni"

"Europi moramo reći jednostavnu stvar. Bit ćete napadnuti nuklearnim oružjem ako se umiješaju mirovne snage NATO-a ili se premjeste. To će biti nuklearni rat", kazao je Mihejev.

"Hrabri Poljaci, od vaše Varšave neće ostati ništa u 30 sekundi. Hrabri Nijemci, hrabri Estonci i stanovnici Baltika. Kad govorimo o Baltiku, znam da ima ozbiljnih problema u Kalinjingradu na granici. Možda bi tamo trebalo utvrditi koridor?", dodao je.

"Čini se da se te države, poput Litve i Poljske, ponašaju prehrabro. Prehrabro! Ne shvaćaju da ih možemo riješiti puno brže nego što rješavamo Ukrajinu. Pitanje koridora je pitanje lokalne vojne operacije i puno je lakše rješivo od onoga što smo počeli u Ukrajini", navodi.

Rusija je pokušala izvješćivanje o svojoj invaziji na Ukrajinu prikazati "posebnom vojnom operacijom", a ne ratom.

Ukrajinska analitičarka koja je isječak objavila na Twitteru, Maria Avdeeva, napisala je: "Kad kažem da Putin neće stati u Ukrajini, mislim upravo na to. Državna ruska TV emisija, u udarnom terminu govori se o mogućem nuklearnom udaru na Europu, ruskoj invaziji na Poljsku i Litvu i koridoru prema Kalinjingradu, prijeti Njemačkoj i baltičkim državama. Djelujte sada".

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene