Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rusija je zatražila hitan sastanak Vijeća Rusija-NATO kako bi raspravila o američkom odobrenju slanja oružja Kosovu, rekao je ruski veleposlanik pri NATO-u.


Američki predsjednik George W. Bush odobrio je u srijedu slanje oružja Kosovu, ističući kako će to 'povećati sigurnost Sjedinjenih Država i promicati svjetski mir', prema dokumentu objavljenom na internetskim stranicama Bijele kuće.

Vezani članci Uzimanje lijeka, ilustracija Rješenje na pomolu? Ministri Beroš i Marić u utorak o sanaciji dugovanja veledrogerijama Sastanak ministra Beroša s predstavnicima veledrogerija Gotov sastanak s veledrogerijama, nastavlja se blokada? "Ograničenja lijekova prema bolnicama će se nastaviti"

'Obratio sam se glavnom tajniku NATO-a s prijedlogom da se održi hitan neformalni sastanak Vijeća Rusija-NATO kako bi se raspravili planovi Sjedinjenih Država da isporučuju Kosovu oružje', rekao je veleposlanik Dmitrij Rogozin, kako je prenijela ruska agencija Itar-Tass.

'Washington tvrdi da će to oružje pomoći u borbi protiv terorizma. Međutim, na Kosovu su sada na vlasti zapravo bivši teroristi', rekao je Rogozin. 

'Kako se možete boriti protiv terorizma šaljući oružje bivšim teroristima?'