Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rusija traži sastanak s NATO-om o naoružavanju Kosova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija je zatražila hitan sastanak Vijeća Rusija-NATO kako bi raspravila o američkom odobrenju slanja oružja Kosovu, rekao je ruski veleposlanik pri NATO-u.

Američki predsjednik George W. Bush odobrio je u srijedu slanje oružja Kosovu, ističući kako će to 'povećati sigurnost Sjedinjenih Država i promicati svjetski mir', prema dokumentu objavljenom na internetskim stranicama Bijele kuće.

Pročitajte i ovo Sustav protuzračne obrane Patriot Pomož je na putu Šef NATO-a obznanio: "Postoji još oružja koje možemo osigurati Kijevu" Aleksandar Vučić Novi ispad VIDEO Vučić izgubio živce tijekom obraćanja: "Kriminalac ti tata!"

'Obratio sam se glavnom tajniku NATO-a s prijedlogom da se održi hitan neformalni sastanak Vijeća Rusija-NATO kako bi se raspravili planovi Sjedinjenih Država da isporučuju Kosovu oružje', rekao je veleposlanik Dmitrij Rogozin, kako je prenijela ruska agencija Itar-Tass.

'Washington tvrdi da će to oružje pomoći u borbi protiv terorizma. Međutim, na Kosovu su sada na vlasti zapravo bivši teroristi', rekao je Rogozin. 

'Kako se možete boriti protiv terorizma šaljući oružje bivšim teroristima?'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene