Obavijesti Video Pretražite Navigacija
rat u Ukrajini

FOTO Rusi raketirali Krivij Rih, ozlijeđen muškarac: "Uništenje je značajno"

Krivij Rih
Krivij Rih Foto: AFP PHOTO / NATIONAL POLICE OF UKRAINE
Ruske su rakete pogodile dva industrijska objekta u središnjem ukrajinskom gradu Krivij Rih u ranim jutarnjim satima u četvrtak, rekao je gradonačelnik tog grada Oleksandr Vilkul, a napad dronovima također je prijavljen u Odesi.

Gradonačelnik Krivij Riha Oleksandr Vilkul je rekao da su tri rakete pogodile dva industrijska poduzeća "koja nisu imala nikakve veze s vojskom", ranivši jednog 38-godišnjeg muškarca. Jedan automobil oštećen je krhotinama projektila koje je oborila protuzračna obrana.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Prešli Rubikon Vučić o uhićenju kosovskih specijalaca: "Postoji jedan čovjek na Balkanu koji želi izazvati rat i sukobe"

"Uništenje je značajno", napisao je Vilkul u aplikaciji za razmjenu poruka Telegram.

 

 

U južnom lučkom gradu Odesi, vlasti su rekle da je protuzračna obrana u četvrtak oborila svih 18 ruskih dronova koji su se približili regiji.

Pročitajte i ovo Adam Delimhanov i Ramzan Kadirov Raketni napad Ranjena desna ruka čečenskog vođe: Kadirov se sprda s Ukrajincima, šef Dume otkrio u kakvom je stanju

Vlasti na Krimu koji je pod kontrolom Rusije također su izvijestile o napadu dronom, rekavši da su oborili devet ukrajinskih dronova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene