Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NADJAČANI

Procurila snimka ruskih vojnika: "Njihova skupina ima 150.000 vojnika, a nas ima 3000, ako i toliko. Nemam nikakvu podršku"

Ruska vojska
Ruska vojska Foto: Anatolii Stepanov
Ukrajinska sigurnosna služba objavila je razgovor za koji tvrdi da je radio-razgovor ruske vojske. Na snimci Rusi priznaju da su nadjačani.

Ruski zapovjednik navodno je naredio svojim vojnicima da pucaju i "izvedu" ukrajinske civile u blizini opkoljenog grada Mariupolja, prema onome što je Kijev rekao da je presretnuti radio-razgovor.

U snimci koju je objavila ukrajinska sigurnosna služba SBU neimenovani vojnik kaže: "Dvije osobe izlaze iz šumarka u civilu".

Kaže i da je viđeno vozilo, ali nije jasno je li ono civilno ili vojno.

"Odvedite ih sve je*eno van!" viče u odgovoru njegov nadređeni, dodajući da nije važno ima li neboraca ili nema na mjestu događaja.

"Razumijem", odgovorio mu je vojnik.

 

The Times je izvijestio da se, na temelju komentara vojnika, vjeruje da se incident dogodio u selu u blizini Mariupolja.

Nadjačani

Na snimci koja je procurila drugi ruski vojnik požalio se da su on i njegove kolege znatno brojčano nadjačani i da ne dobivaju podršku iz Moskve.

Pročitajte i ovo Ruski vojnik, ilustracija RAZNI NAČINI OBRANE Ruski vojnici otišli na spavanje pa je lukava Ukrajinka iskoristila situaciju i ukrala im streljivo

Pročitajte i ovo Rat u Buči Autentičnost potvrdio NYT Objavljena brutalna snimka: Ukrajinci ubijaju ruske zarobljenike koji su upali u zasjedu

"Njihova skupina ima 150.000 vojnika", rekao je Rus.

"A nas ima, je*ote, 3000, ako i toliko... Oni su lijevo, desno, okružuju nas, je*ote! Toliko ih je, a nas je malo. Nemam nikakvu podršku, nema zrakoplovstva, ničega", dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene