Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Roditelji tijelo skrivali u automobilu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija intenzivno radi na teoriji koja govori da su McCanneovi truplo 4-godišnje Madeleine skrivali u prtljažniku unajmljenog automobila.

Tjelesne izlučevine, koje se u 88 posto poklapaju s DNA  Madeleine, pronađene su na mjestu predviđenom za rezervnu gumu, izvješćuju danas portugalski mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj Maddie: DNK u automobilu od blizanaca? Slika nije dostupna Maddie umrla od predoziranja tabletama za spavanje?

Policija je, detaljno pretražujući prtljažnik,  pronašla i mnogo Madeleineine kose. 

Zbog velike količine tvrde da nije moguće  toliko kose prenijeti odjećom ili pokrivačem. Kosa je u prtljažnik dospjela direktno s tijela. 

Usprkos svim novim infomacijama, McCannovi se zaklinju u svoju nedužnost.

Portugalski novinari tvrde kako su od početka sumnjali na roditelje.

'Gdje ima dima, ima i vatre, a mi smo definitivno vidjeli dim. Nešto se tu čudno događa', kaže novinar.

Policiji je naročito zainteresirana u pretraživanje teritorija oko crkve zbog toga što je cesta prekopana baš u vrijeme nestanka djevojčice, prenosi portugalski Correio da Manha.

Portugal: Policija dosje o Madeleine predala policiji 

Portugalska policija predala je u utorak dosje o nestaloj četverogodišnjoj britanskoj djevojčici Madeleine McCann javnom tužitelju koji će odlučiti hoće li njezine roditelje optužiti za sudjelovanje u zločinu, izvjestili su portugalski mediji.

Gerry i Kate McCann u nedjelju su se vratili u Britaniju nakon što su postali osumnjičeni u nestanku male Maddie 3. svibnja iz hotelske sobe u ljetovalištu Praia da Luz, dok su oni večerali u obližnjem restoranu.

Obitelj poriče bilo kakvu umješanost u nestanak kćeri, a prema izjavama rodbine, vratit će se u Portugal ukoliko to zatraži policija.

Glasnogovornica javnog tužitelja nije htjela odgovoriti da li je
dosje o slučaju Madeleine stigao u njihov ured. Policija tvrdi da će tužiteljstvo izdati priopćenje o slučaju do kraja dana.

U dosjeu se nalaze forenzički nalazi dokaza uzetih s različitih
mjesta i detalji razgovora s majkom i ocem.

Forenzički bi dokaz mogao odgovoriti na pitanje da li je Madeleinen DNK pronađen u automobilu McCannovih nakon njezina nestanka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene