Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maddie umrla od predoziranja tabletama za spavanje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Forenzički dokazi pokazali su da je Madeleine McCann, 4-godišnja djevojčica nestala 3. svibnja u Portugalu, umrla od predoziranja tabletama za spavanje, izvijestilo je portugalsko tužiteljstvo.

Tjelesne izlučevine koje su pronađene u prtljažniku automobila (na mjestu predviđenom za rezervnu gumu) kojeg su McCannovi iznajmili 25 dana nakon što je prijavljen Madeleinein nestanak, pokazale su da je djevojčica bila pod sedativima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uputili otvoreno pismo premijeru Maddie bi danas slavila 8. rođendan, roditelji ne odustaju od potrage Slika nije dostupna Maddie oteo čovjek koji je pokušao oteti i drugu djevojčicu?

Pariški list France Soir jučer je objavio da su tjelesne izlučevine pokazale da je Maddie progutala dovoljno tableta da bi došlo do predoziranja. Britanski forenzički stručnjaci pak, sumnjaju u te tvrdnje. Napominju da su izlučevine pokazale da se samo u 88 posto poklapaju s DNA od Madeleine te smatraju da uzorak nije bio dovoljan da bi se potvrdila prisutnost lijekova, a posebice ne njihova količina.

List France Soir odmah je reagirao - "Ne prenosimo samo informacije koje su prenijeli i drugi mediji. To su činjenice potkrijepljene dokazima koje posjeduju portugalske vlasti".  

>> Zatražen pretres crkve

>> Roditelji tijelo skrivali u automobilu?

>> Policija pronašla Madeleineinu krv, majka pod sumnjom

Policija je, detaljno pretražujući prtljažnik, pronašla i mnogo Madeleineine kose za koju tvrde da nije moguće da je prenesena odjećom ili pokrivačem. Kosa je, smatraju u policiji, u prtljažnik dospjela direktno s tijela.

Drugi je dokaz dnevnik majke Kate McCann. Portugalski tisak prenosi da je u njega zapisala da su "njezina djeca histerična i da ju iscrpljuju, posebice Madeleine, te da joj muž nije od velike pomoći kada se radi o obitelji". 

Otac nestale djevojčice, Gerry McCann, optužbe da je Madeleine umrla od prekomjerne doze tableta za spavanje smatra smiješnima. 

"Velike su rupe u svakoj od tih teorija, u svakoj od tih smiješnih optužbi. Što se tiče mene i Kate, nema dokaza da je Maddie uopće mrtva. Mi smo jedno uz drugo 100 posto i ne sumnjemo jedno u drugo", rekao je Gerry. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene