Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rasplamsava se posljednji seksualni skandal talijanskog premijera. Majke, očevi, braća poticali su djevojke da odu na privatne zabave premijera i da privuku njegovu pozornost.


Vlastite obitelji poticale su djevojke da odu na kontroverzne zabave Silvija Berlusconija. Talijanski tisak koji ih opisuje kao orgije objavio je snimke razgovora djevojaka i članova njihovih obitelji. Tako se može čuti majka koja svoju kćer pita koliko je novca dobila. Sve su to dokumenti iz istrage Rubygate.

'Neubičajeni i nasilni proces nedostojan jedne demokratske države zatijeva odgovarajuću kaznu. Nije bilo nikave zlouporabe moći, nikakve prostitucije, a najmanje prostitucije s maloljetnicom. Nemam se ničega sramiti. Ovdje se radi o pokušajima nekih tužitelja, koji zlorabe zakone u političke svrhe', rekao je Berlusconi.

Vezani članci Slika nije dostupna Vatikan: Berlusconijev skandal nosi sjeme 'antropološke katastrofe' Slika nije dostupna Berlusconiju zubna tehničarka dovodila prostitutke u stan

>> Berlusconi i Ruby tvrde da nije bilo seksa

Istodobno su se oglasili i premijer i Ruby koja je u središtu seksualnog skandala. Oboje niječu sve optužbe. Marokanka je prošle godine završila u zatvoru zbog krađe. Berlusconi je tražio njezino puštanje. Tereti ga se da je bio klijent maloljetne djevojke.

'Bez riječi sam. Čovjek koji predstavlja svoju zemlju mora biti bolji. Ne samo u političkom, već i privatnom životu', zaprepašteno je izjavila Alberta, stanovnica Rima. 'Mislim da mnogi talijanski muškarci misle kako je njemu dobro kada je toliko moćan da može doći do svake žene koju poželi, pa makar ona bila i maloljetna', dodala je.

Iako sa smiješkom odbacuje sve pozive da podnese ostavku, Berlusconi se samo u ovom tjednu dva puta obratio javnosti. Oglasio se videoporukom, tako nema nikavih opasnosti da ga itko išta pita.