Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širenje optužnice

Berlusconiju zubna tehničarka dovodila prostitutke u stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijansko tužiteljstvo tvrdi da je premijer Silvio Berlusconi spavao sa 'značajnim brojem' prostitutki.

Navode kako je ženama plaćao novcem ili im je davao da se besplatno koriste njegovim stanom. Optužba sada želi pretražiti nekretnine Berlusconija za što će im trebati dozvola parlamenta.

Pročitajte i ovo Ilustracija izgubila novac Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala" Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru

Premijer odlučno poriče optužbe i tvrdi da nikad u životu nikome nije platio za seks. No, tu su i novi dokumenti u kojima se pojavljuje Nicole Minetti, bivša zubna tehničarka Berlusconija, a koja se sumnjiči da je s nekolicinom drugih osoba pronalazila prostitutke za premijera, javlja BBC.

>> Lijepa Ruby tvrdi da joj je Berlusconi dao novac

>> Berlusconi negira optužbe za prostituciju

Djevojke su navodno bile smještene u Berlusconijevu luksuznom stanu u Milanu izgrađenog 1970.-ih. Minetti koja se također nalazi pod istragom, poriče sve optužbe. Prostitucija u Italiji nije kriminalno djelo, no plaćanje ili 'sređivanje' seksa s maloljetnicom jest.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene