Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Silovali je pa bacili s broda?

Roditelji Afrikanke pronađene mrtve na Jadranu vjeruju da je ubijena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji 19-godišnje Južnoafrikanke, koja je pronađena mrtva na hrvatskoj obali, vjeruju da je ona silovana i ubijena.

U to su uvjereni jer je par mjeseci prije nego nego je pronađeno njezino tijelo rekla ocu da se jedan časnik broda prema njoj neprikladno odnosi te ju neprestano naziva svojom ženom.

Pročitajte i ovo Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..." Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Također, djevojka je ocu dala popis ljudi s broda u slučaju da se nešto dogodi, prenosi iol.co.za. Njezini roditelji vjeruju da su je bacili s broda Safmarine Kariba, na kojem je imala praksu, kako bi zataškali silovanje.

>> Roditelji Britt Lapthorne: Policija je slučaj spremila u ladicu

Njezino tijelo pronađeno je 24. lipnja ove godine. Mediji su, nakon što je tijelo pronađeno, pisali da je Akhona svom prijatelju rekla da ju je časnik broda silovao. Nakon što je on to idućeg dana prijavio nadležnima trebao se naći s njom. Međutim, tada je otkrio da su njezino tijelo pronašli u moru.

Lokalna i međunarodna policija istraživale su da li je posrijedi bilo samoubojstvo ili ubojstvo, a rezultati istrage još nisu poznati. Roditelji vjeruju informacijama iz medija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene