Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2. obljetnica smrti Australke

Roditelji Britt Lapthorne: Policija je slučaj spremila u ladicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji tragično stradale Australke Britt Lapthorne tvrde da je hrvatska policija još uvijek neriješeni slučaj smrti njihove kćeri gurnula duboko u ladicu.

Dale i Erika stigli su u Dubrovnik na drugu godišnjicu smrti njihove 21-godišnje kćeri, piše australski Herald sun. Kažu kako u Hrvatskoj imaju mnogo posla jer im je jasno da naša policija nije dala sve od sebe da rasvijetli slučaj. 'Još od prije nekoliko mjeseci policija je zaključila da je učinjeno sve što je moglo biti i da je sve jasno, pa su slučaj spremili u ladicu', tvrdi Dale Lapthorne.

Pročitajte i ovo Cijepljenje protiv ospica (Foto: AFP) Epidemija odnosi živote U Rumunjskoj nepovjerenje u lijek ubija: ''Cjepivo protiv ospica postalo je žrtvom vlastita uspjeha'' Slika nije dostupna Nesnosne patnje OKONČANJE ŽIVOTA - Sve više ljudi traži eutanaziju, a nisu smrtonosno bolesni

Gospođa Lapthorne rekla je kako im je izuzetno teško biti u Hrvatskoj. 'Prišao nam je slučajni prolaznik i rekao kako je policija uzrujana jer smo se opet vratili u Dubrovnik, to nas je nasmijalo jer smo zbog toga i došli', dodala je i istakla kako je njihova glavna misija pogurati policiju da radi svoj posao.

>> Ni autralski patolozi ne znaju je li Britt Lapthorne ubijena

>> Roditelji Britt Lapthorne vraćaju se po istinu

Tijelo Australke pronađeno je na dubrovačkoj plaži gotovo tri tjedna nakon što je zadnji put viđena u noćnom klubu, 18. rujna 2008.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene