Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako se svaka žena u trudnoći možda najviše boji kako neće na vrijeme stići u bolnicu na porođaj, upravo to dogodilo se jednoj Njujorčanki.


Even Sweeney postala je novopečena majka u taksiju na putu do bolnice iz svojeg stana u Brooklynu, prenosi Reuters. Njezina partnerica Inez Murray pozvala je taksi, nakon što su Even počeli trudovi, a cilj je bio bolnica na Manhattanu. Ipak, Sweeney je vodenjak pukao na putu do bolnice, a taksist nije imao izbora nego stati uz cestu.

Vezani članci Vatrogasac i beba Prizor koji će vas raznježiti: Vatrogasac u naručju čuvao bebu u kolima Hitne nakon nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno četvero ljudi Taksi, ilustracija (Foto: AFP) Stigli iz bolnice: Roditelji u taksiju ostavili tek rođenu bebu, uspavano dijete primijetio idući klijent

'Stvarno sam mislila da mogu zadržati bebu u sebi do bolnice, no to je bilo nemoguće', rekla je Sweeney novinarima. Njezina partnerica bila je uz nju u taksiju. 'Pomislila sam 'O Bože, to je preočit znak'', nadovezala se Murray, koja je istovremeno počela voditi svoju partnericu kroz porođaj. Zapanjeni taksist u međuvremenu je nazvao službu 911.

Unutar 30 sekundi nakon što je potpuno zdravi dječačić došao na svijet, Sweeney i Murray okružilo je šest policijskih vozila, Hitna pomoć te brojni prolaznici koji su zapljeskali porođaju kakav se ne doživljava svaki dan na ulicama new Yorka.

Sweeney se prisjeća kako je bila okružena vojskom nasmiješenih policajaca te kako je ulicom oko nje odjekivao pljesak prolaznika.