Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi neboder u Londonu, poznat pod nazivom 'Walke Talkie' reflektira svjetlo koje je otopilo dijelove automobila parkiranih u obližnjoj ulici, uvjeren je vlasnik vozila.


Neboder 'Walke Talkie' od 37 katova, u ulici Fenchurch, trenutačno se obnavlja i smatar se da reflektira svjetlost koja uništava vozila.

Vezani članci Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Šokantna snimka: U trenu se srušio gorući neboder od 24 kata, spasioci traže preživjele Slika nije dostupna Građani ne žele uznemirujuć prizor: Izgorjeli neboder prekrivat će dječji crteži

Vozač Martin Lindsay parkirao je u četvrtak svoj Jaguar u ulici Eastcheap u Londonu. Kada se vratio nakon dva sata, pronašao je dijelove automobila, uključujući retrovizor, otopljene, javlja BBC.

>> VIDEO U neboder visok 47 katova zaboravili ugraditi lift

Vidjevši štetu koja je nastala na skupocjenom vozilu, Lindsay kaže da nije mogao vjerovati svojim očima. Izvođači radova na neboderu su se ispričali i platili štetu.

'Hodao sam ulicom i visio kako fotograf slika prizor. Pitao sam ga što se događa? On mi je dogovorio: Jeste li vidjeli ovaj automobil? Vlasnik neće biti sretan!', ispričao je Lindsay. Dodao je kako je na vjetrobranu pronašao poruku na kojoj je pisalo da se javi izvođačima radova zgrade.

'Svjesni smo zabrinutosti koju izaziva reflektirajuće svjetlo iz ulice Fenchurch 20 i istražujemo kako to ispraviti. Kao mjeru opreza, grad London pristao je ukinuti tri parkirna mjesta na koja pada svjetlost', priopćili su izvođači radova Land Securities i Canary Wharf.

Lindsay kaže da su mu se izvođači radova ispričali te pristali platiti štetu u iznosu od 946 funti (više od 8.000 kuna).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook