Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Nitko mi ne bi vjerovao''

Ravnateljica škole mlatila učenicu (6) palicom, majka je sve snimila: ''Žrtvovala sam svoju kćer kako bi ostali roditelji znali što se događa''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljica škole u Clewistonu na Floridi pod istragom je zbog toga što je učenicu izmlatila drvenom palicom, što je slučajno vidjela i snimila njezina majka. ''Kaznila'' je dijete od šet godina stigla jer je djevojčica navodno oštetila školsko računalo.

Policijska uprava Clewiston potvrdila je, za WINK news, da istražuju slučaj, te da u istrazi sudjeluje i Odjel za djecu i obitelj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Pojedini školski okruzi na Floridi i dalje dopuštaju fizičko kažnjavanje djece, ali Hendry, u kojem se ovaj gnusni čin dogodio, ne. U svakom slučaju, do istrage ne bi ni došlo da majka ozlijeđene šestogodišnjakinje nije slučajno naišla kada se fizičko kažnjavanje dogodilo i sve snimila mobitelom. 

Državno odvjetništvo također je uključeno u slučaj, a oni će odlučiti hoće li ravnateljica i zaposlenica škole koja joj je pomagala biti kazneno prijavljene.

"Mržnja kojom je udarila moju kćer, nezamisliva mržnja. Zaista nikada nisam udarila svoju kćer, a kamoli ovako kako ju je ona udarila", rekla je majka za WINK News. Majka djevojčice je imigrantica i loše govori engleski jezik, pa je s novinarima razgovarala na španjolskom. Plakala je tijekom razgovora.

Ona se pojavila u ravnateljičinu uredu jer su je iz škole zvali da treba platiti kaznu od 50 dolara zbog oštećenog računala. Kad je stigla u školu, odveli su je u ravnateljičin ured, gdje je ostala nemalo šokirana prizorom koji je zatekla.

"Moja je kći već bila u uredu, a ravnateljica je počela vrištati", rekla je žena.

Stoga je učinila ono što je mislila da joj je jedina opcija te sakrila telefon u torbicu i postavila ga na snimanje.

"Nitko mi ne bi vjerovao", rekla je majka. "Žrtvovala sam svoju kćer da svi roditelji znaju što se događa u ovoj školi."

Politika školskog okruga okruga Hendry ne dopušta fizičko kažnjavanje.

"Dijete je prestravljeno, osjeća se ranjivo. Ništa ona ne može učiniti u rukama odraslih, koji su se prema njoj odnosili tako brutalno, divljački, sadistički'', kaže odvjetnik obitelji. 

Majka je istog dana odvela kćer liječniku kako bi dokumentirala ozljede koje je djevojčica zadobila, ali još je zabrinutija za psihičku štetu i posljedice na mentalno zdravlje djevojčice. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene