Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ravnatelj nacionalnih obavještajnih službi Sjedinjenih Država James Clapper rekao je u četvrtak da je podnio ostavku, odstupivši u času kada novoizabrani predsjednik Donald Trump počinje sastavljati svoju administraciju.


Clapper koji koordinira rad sedamnaest različitih agencija kao što su Središnja obavještajna agencija (CIA) i Nacionalna agencija za sigurnost (NSA), rekao je da se "osjeća prilično dobro" nakon ostavke koju je podnio nakon šest godina na toj dužnosti.

Vezani članci Koronavirus u Španjolskoj, ilustracija Građani bijesni zbog cijepljenja vojnog generala preko reda: "Moj partner ima Alzeheimerovu bolest te je slijep. Jeste li vi važniji?" Zabava u pubu, ilustracija Podnio ostavku nakon što se s drugim političarima ilegalno zabavljao u pubu: ''Bilo je nekoliko čaša vina i pivo u srijedu''

Na saslušanju u Kongresu bilo je očito da nije spreman ostati nakon 20. siječnja kada Trump preuzima dužnost.

"Sinoć sam podnio ostavku", rekao je umirovljeni 75-godišnji general-pukovnik. "Preostala su mi još 64 dana, mislim da bih imao problema sa ženom ako ostanem nakon toga", našalio se. (Hina)