Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen za genocid u Srebrenici

Ratko Mladić u kritičnom stanju, sin strahuje da će umrijeti u Haagu

Ratko Mladić (Foto: AFP)
Ratko Mladić (Foto: AFP) Foto: Afp
Zdravstveno stanje Ratka Mladića naglo se pogoršalo. Na Haški sud hitno stižu liječnici iz Srbije.

Zdravstveno stanje nekadašnjeg generala vojske Republike Srpske Ratka Mladića naglo se pogoršalo nakon što mu je u Haagu prije mjesec dana, dosuđena doživotna kazna zatvora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident u Haagu Mladić izvrijeđao preživjelog Srebreničanina, istjerali ga iz sudnice Slika nije dostupna Gdje se skrivao, što je radio? Otkriveni dosad nepoznati detalji o bijegu Ratka Mladića

Kako piše Kurir, Mladićev sin Darko strahuje da bi njegov otac mogao umrijeti u Haagu.

Mladića bi nakon višemjesečne zabrane danas trebali pregledati liječnici iz Srbije, no njegov je medicinski karton iznenada nestao iz ćelije.

Podsjetimo, Haški sud osudio je Ratka Mladića, bivšeg zapovjednika vojske bosanskih Srba, u prvostupanjskoj presudi na doživotni zatvor.

Kriv je za genocid u Srebrenici i najstrašnije zločine, kako je rekao sudac. Mladić je došao u sudnicu, no sudac ga je udaljio jer je protestirao kada nije udovoljeno njegovu zahtjevu da se prekine suđenje jer mu je loše.

Mladić je izricanje presude do stanke pratio djelomično okrenut leđima sudskom vijeću i gledajući u sudsku galeriju te se povremeno smijući i odmahujući glavom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene