Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Piloti su zaradili suspenziju...


Dva pilota zaradila su suspenziju jer su kabinskom osoblju dopustila da na 10 tisuća metara visine izvede plesnu, profesionalno osmišljenu koreografiju dugu 2 i pol minute. Zrakoplov je letio na relaciji Goa - Bangalore, piše Daily Mail.

Vezani članci Ruski zrakoplov Antonov U moru pronađeni dijelovi ruskog zrakoplova: Na letu je bilo 28 osoba, strahuje se da nema preživjelih Cathy Bulgkova I najveći skeptici povjerovali u hipnozu zbog njezinih bokova

I dok je posada plesala na bolivuski hit Balam Pichkari kako bi proslavili hinduistički festival Holi, ni piloti nisu bili na svojim mjestima. Sve su pozorno pratili i snimali svojim mobilnim telefonima.

Djevojka putnika iz nestalog aviona: 'Nisam se prestala tresti otkad...'

I putnici su pljeskali uz glazbu. Međutim, zabava čija je snimka procurila u javnost nije rasplesala upravu za civilno zrakoplovstvo. Tvrde da je na ovaj način ugrožena sigurnost zrakoplova, te da je stvorena neposlušna okolina.

Glasnogovornik zrakoplovne kompanije SpiceJet rekao je kako na ovakve letove stavljaju dodatno pomoćno osoblje, kao i da su se držali pravila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook