Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ugrozili ste sigurnost'

VIDEO Raspašoj: Osoblje plesalo, piloti fotografirali, a tko je vozio avion?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Piloti su zaradili suspenziju...

Dva pilota zaradila su suspenziju jer su kabinskom osoblju dopustila da na 10 tisuća metara visine izvede plesnu, profesionalno osmišljenu koreografiju dugu 2 i pol minute. Zrakoplov je letio na relaciji Goa - Bangalore, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Zumba maraton u Splitu - 2 Maraton zumbe Ljuljale se Prokurative: Profesionalcima su se pridružili i slučajni prolaznici - ''Za ovo trebaju samo dobra volja i energija'' Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila

I dok je posada plesala na bolivuski hit Balam Pichkari kako bi proslavili hinduistički festival Holi, ni piloti nisu bili na svojim mjestima. Sve su pozorno pratili i snimali svojim mobilnim telefonima.

Djevojka putnika iz nestalog aviona: 'Nisam se prestala tresti otkad...'

I putnici su pljeskali uz glazbu. Međutim, zabava čija je snimka procurila u javnost nije rasplesala upravu za civilno zrakoplovstvo. Tvrde da je na ovaj način ugrožena sigurnost zrakoplova, te da je stvorena neposlušna okolina.

Glasnogovornik zrakoplovne kompanije SpiceJet rekao je kako na ovakve letove stavljaju dodatno pomoćno osoblje, kao i da su se držali pravila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene