Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriveni navodni ostaci

Djevojka putnika iz nestalog aviona: 'Nisam se prestala tresti otkad...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sarah Bajc planira je udaju za svog partnera. Philip je jedan od trojice Amerikanaca koji su bili u zrakopovu za kojim se traga već gotovo dva tjedna.

Otkriće navodnih ostataka zrakoplova koji je nestao prije gotovo dva tjedna do ruba je dovelo djevojku jednog od američkih putnika koji je bio na letu.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

'Prijatelj me nazvao i rekao informaciju i mislim da se otada nisam prestala tresti', ispričala je Sarah Bajc . Njezin partner Philip Wood, 50-godišnjak iz Teksasa, jedan je od trojice nestalih Amerikanaca.

Podsjetimo, australske vlasti objavile su da su u Indijskom oceanu otkrili dva predmeta koji su, moguće, dio nestalog zrakoplova.

Norveški brod u potrazi za ostacima koji navodno pripadaju nestalom zrakoplovu

Sarah se kasnije ove godine planirala vjenčati s Philipom. Spremala se za selidbu s njim iz Pekina u Kuala Lumpur kada je nestao. Najnovija vijest poremetila joj je život koji je bio ispunjen lažnim tragovima.

Objasnila je kako je ušla u normalnu rutinu čekanja. Bilo je to nesretno čekanje, ali barem se vratila nekim svakodnevnim obavezama - vratila se poslu, a sada se opet sve poremetilo.

Pronađena dva predmeta koja bi mogla biti povezana s izgubljenim zrakoplovom

Iako priznaju frustriranost potragom, uzrok nisu vlasti koje je obavljaju. 'Mogu mi dati informaciju koju imaju, zar ne? Dakle, ako nešto nisu potvrdili ne bi mi je trebali davati', kaže. Suosjeća sa svima koji čekaju vijesti o sudbini svojih voljenih. Ona, kaže, ima snažnu podršku, ali i pristup informacijama, za razliku od ljudi u Kini za koje se informacije filtriraju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene