Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez pravog suparnika

Vladimir Putin službeno obznanio svoju kandidaturu za predsjednika Rusije

Vladimir Putin i službeno je obznanio svoju kandidaturu za predsjedničke izbore.

Ruski predsjednik Vladimir Putin službeno se kandidirao za predsjedničke izbore koji će se održati od 15. do 17. ožujka, objavila je u ponedjeljak novinska agencija Interfax pozivajući se na središnje izborno povjerenstvo.

I pristaše i protivnici očekuju da će Putin osvojiti novi šestogodišnji mandat koji bi ga, ako ga dovrši, učinio ruskim vladarom s najduljim stažem od 18. stoljeća.

Pročitajte i ovo Autobus sletio s nadvožnjaka u Veneciji - 3 Nesreća kod Venecije Novi detalji nesreće u kojoj je poginula trudna Splićanka: Otkriven uzrok smrti vozača autobusa

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvava svađa VIDEO U pucnjavi u Sarajevu ubijen 19-godišnjak, napadač preko odvjetnika poručio da se želi predati

Putin je intenzivirao slamanje oporbe od početka rata u Ukrajini, a njegovi najistaknutiji kritičari su ili pobjegli u inozemstvo ili su u zatvoru.

Oni koji mu se protive, uključujući antiratnog kandidata Borisa Nadeždina, imaju rok do srijede za prikupljanje potrebnog broja potpisa za potporu svojih kampanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene