Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nenajavljeni posjet

VIDEO Putin iznenada posjetio selo svoje obitelji: Pogledajte kako je to izgledalo i što ga je iznenadilo

Ruski predsjednik Vladimir Putin nenajavljeno je u petak posjetio rusko selo Turginovo kako bi vidio mjesta povezana s njegovom obitelji, rekao je ruskim medijima glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

Deseci seljana okupili su se pritom i klicali ruskom predsjedniku, a videozapis koji su objavile lokalne novinske stranice prikazuje stanovnika kako "hrle uz ozarenog predsjednika" nakon što je izašao iz automobila na seoskom trgu u sumrak.

"Puno zdravlja, snage i sreće", rekla je jedna žena. "Hvala vam što ste nas došli vidjeti. Što ste nas se sjetili".

 

 

Tijekom zaustavljanja koje je trajalo samo nekoliko minuta, Putin je izrazio iznenađenje što učitelj znanosti u lokalnoj školi polaže doktorat i obećao poboljšanje uvjete za privlačenje kvalificiranih ljudi u to područje.

Stanovnici su mu rekli da trebaju više i bolje stanove.

"Da, da, slažem se, sve ćemo raditi postupno", rekao im je Putin tijekom susreta koji je trajao svega nekoliko minuta. "Moje najbolje želje na početku školske godine".

Selo je posjetio pri povratku Moskvu nakon razgovara sa studentima u "laboratoriju za menadžment" u blizini glavnog grada na "Dan znanja" 1. rujna uz tradicionalni početak školske godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene