Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UCLA

U pucnjavi na kalifornijskom sveučilištu dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Stanje je sada u potpunosti pod kontrolom. Mislimo da nema drugih sumnjivih osoba ni prijetnje kampusu UCLA', rekao je šef policije.

Dvoje ljudi ubijeno je u pucnjavi na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu (UCLA), objavila je losangeleska policija.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

 

Načelnik policije u Los Angelesu Charlie Beck potvrdio je da su dvije osobe izgubile život u srijedu u pucnjavi na sveučilištu UCLA te da se radi o ubojstvu i samoubojstvu.

 

 

"Oko 10 sati ujutro (19 po srednjoeuropskom vremenu) dogodilo se ubojstvo i samoubojstvo u zgradi inženjerstva", rekao je šef policije.

"Stanje je sada u potpunosti pod kontrolom. Mislimo da nema drugih sumnjivih osoba ni prijetnje kampusu UCLA" u kojem ima oko 43.000 studenata, dodao je.

Veliki kampus UCLA, jedan od najpoznatijih u svijetu, bio je okružen policijom nakon incidenta koji je počeo oko 19 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Stanje je sada pod kontrolom, iako interventne ekipe i dalje pomno pregledavaju zgradu kako bi se uvjerile da nema drugih žrtava ili napadača.

Sveučilište je priopćilo da će se nastava normalno nastaviti u četvrtak. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene